U leest het al, we gaan een heerlijke Kerstmaand verzorgen en heten ook u graag van harte welkom!
Hierbij onze voorinformatie, want de reserveringen blijven nog uit.
Dit laten we verzorgen, kant en klaar. Maar moeten we wel 2 weken voor de kerst besteld hebben.
We begonnen 15 december al met de versiering aan te brengen.
En dan als het vroeg donker wordt is zo'n verlichting altijd een warm welkom!
En met elkaar kerststukjes maken is altijd een leuke activiteit en staat heel gezellig op de tafels.
Ook hebben we de tafels en tafelzetting verandert in de zaal.
Daar hoort ook verlichtingsplan bij. Met alleen de sfeerverlichting is de voorzaalhoek vrij donker, daarom een lamp er bij.
Vrijdag 23 december, een erwtensoep maaltijd staat op het programma, en daar moet heel wat voor gesneden worden.
Met Petra en Cobi achter de pannen is een heerlijk soep op tafel gekomen.
Met een gezelschap van 30 personen was het na het happy Hour om 18.30 uur heerlijk smullen.
Het viel heel goed in de smaak, dus een tweede opschepronde werd ook goed benut.
En als het heerlijk en gezellig is, dan gaat de tijd snel.
Hier gaan we de ijstaarten aansnijden. Keuze uit Caramel en Chocolade, dat lusten ze wel.
IJs gaat er altijd wel in, een mooie afsluiting van de hoofdmaaltijd.
Een goede start zo van de aangelegde Kerstweek op de Distel.
En dan is het afwassen geblazen, dat doen de mannen hier graag, en er wordt koffie gezet, en gedrongen. Een geweldige start!
Kerstavond 24 december gezellige kerstavond. We begonnen met koffie en kerstbrood en dan wie gaat wat doen.
Klaverjassen, kiezen, Pronostieken en zelfs Sjoelen werd erg goed meegedaan. Gezellig, rustig en sfeervol, dat is toch KERST>
Maar we hadden meer spellen voorhanden:Triominos, Rummycup, De Kolonisten van Katan en Monopoly.
Sjoelen is echt zo'n spel wat een beetje bij Kerst of de oudejaarsavond thuis hoort. 1e Kerstdag voor een frisse wandeling.
Koffiedrinken 1e Kerstdag. Gezellig met elkaar aan de babbel.
Altijd leuk als de leden er in Kerstsfeer uitzien. En ze willen graag op de foto.
Cobi en Petra, met het verdelen van de vleesschotels. Om 10.30 had A-Z catering uit Venlo 20 kratten gebracht.
Na het koffie drinken gingen we de tafels voor het kerstdiner indekken. We hadden voor een mooie warme kleur gekozen.
Hier begon het mee, maar daar kwamen de vleesschotels nog bij en het stokbrood.
Om 17 uur komen de deelnemers binnen. Het enige wat ze mee hebben genomen was de drank en de glazen.
Je ziet het, de tafel staat inmiddels vol met lekkere hapjes. En daar werden weer de nodige koekjes van gemaakt.
De zaal was mooi verdeeld in 5 tafels voor 29 eters. Met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Overal is aan gedacht.
Door de gezelligheid ontstaan er ook weer nieuwe contacten met de tafelgenoten.
We hadden nog een spelletjes avond voorbereid na het diner, maar de gezelligheid aan tafel na de koffie bleef liever rustig nagenieten.
Er was zelfs een flesje beslag bij om een pannenkoekje te bakken, en aardappelpartjes, kortom te veel om allemaal op te eten.
Hier worden alweer de toetjes voorbereid voor de dinsdag. Er was vorige week al een proefsessie gemaakt.
Wat is er nog nodig tot oudejaarsavond, en wat kost het. De dames houden het Kerstprogramma in de gaten.
Vanavond is het een aangeklede Pasta avond.
De tafel hebben een ander dekje gekregen, het ziet er warm uit, en dat was het ook.
Alleen wat de gasten zelf drinken behoeven ze mee te brengen, dan komt de gezelligheid vanzelf.
Heerlijk te zien zo'n bord wikkeltjes. Bijzonder smaakvol. Eet smakelijk.
Hier wordt het dessert rondgedeeld, bedacht door Petra en aparte glazen voor aangeschaft.
Je ziet Petra ervan genieten. En dat mag ook, want het was heerlijk.
Hier zijn we al uien aan het schillen voor de Captainsdinner.
Het is vandaag gezellige middag, en de binnenkomende gasten helpen snel even mee zodat wij ook mee kunnen doen met kaarten.
De deelnemers mochten kiezen uit wat ze graag gingen doen, we hadden diverse spellen liggen.
Hier wordt gekeezd met 6 personen, en sjoelen had ook voldoende belangstelling.
Enthousiaste deelnemers, daar doen we het voor en genieten wij van,
Gerard had een rondje op het programma om de mensen te informeren hoe het Geocashen
Petra en Cobi zitten gehaktballen te maken van verse gehakt voor bij de Captainsdinner donderdag.
De Captainsdinner is warm en wordt hier opgediend.
Onze opscheppers voor de gasten.
Leuk ook kinderen aan tafel.
Voor Ge was er een apart bordje gemaakt, dat is de service van ons voor een Happy Kerstperiode.
Een toast aan de dames die het organiseren. het was een heerlijke maaltijd.
En als er een tweede ronde mag komen halen zijn er genoeg gegadigden.
Gezellig zo al die eters te zien genieten.
Met 40 eters is de zaal goed verdeeld en toch ruim genoeg dat iedereen kan lopen om op te halen.
De spelmiddag was heel gezellig. Dat het duister werd en de spellen gespeeld waren werd het heel gezellig, ze waren niet weg te krijgen!